▸ last words 4 u.. ... ♬
Saturday, November 28, 2009
♥ posted at: @11:26 PM


aku ingt aku kuat.. aku ingt aku xkn rase sakit lagi.. tp aku silap.. perasaan nie,slalu ade dlm hidop aku.. sakit sngt2.. aku xde spe2 dah lps nie yg bole support aku,yg syg aku.. skali lagi,aku hilang rse bahagia tu.. ntah kt mana silap nye aku pun xtahu..

mungkin brpunca dri diri aku sndiri.. aku yg xbtol! aku yg xbole bahagiakn org! sbb tu la semua org tingglkn aku.. aku loser rite.. bad loser! berlagak mcm kalo kehilangn dye,xkn bgi ape2 effect pd aku,pd hati aku.. konon nye aku dah rase perasaan sedih.kecewa yg lagi dlm drpd nie..

tp hakikatnya,rase kecewa nie same je ngn yg prnah aku rase dulu.. kecewa tetap kecewa.. sedih tetap sedih.. dan air mata nie tetap jatuh.. aku tetap rase merana sorg2 kt sini.. hanya pd akuzaty nie aku bole luahkn sgale nye..

mmg aku bodo! aku xreti jage hati org! aku degil! semuanye slh aku! aku mmg xlayak nk rse bahagia kn.. tapi aku nak rase perasaan tu.. nk sngat2.. dh lh,ckp byk pun xgne.. story between us is over..

kalau dia baca blog aku,aku cme nk dye tahu,aku syg dia.. syg sngt2.. tapi,aku bukan yg terbaik utk dia,mahupun org lain.. aku xbole berada dlm alam cinta lg.. aku xlyk.. akux prnah buat spe2 pun bahagia.. sbb tu aku nk prkara nie stop! noktah

*aku dah xthn sngt sbb tu bkak jgk blog nie.. **tears

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011