▸ xhabis2 jage tepi kaen org! ... ♬
Tuesday, November 24, 2009
♥ posted at: @5:31 PM


haih.. masyarakat melayu kite nie ade satu msalah besar kn.. aku pelik sngt,knape la mkcik2 yg hidop berjiran [cth,tmn prumahan..] nie suke sngt jage tepi kain org.. err bkn takat mkcik2 oke.. trmasok la pkcik2 yg dah kerepot tuh.. [maaf,tp aku geram sngt2..]..

setiap ape yg org buat sume nk amek tau.. agk2 xkene ngn mata dye,ngadu kt mak bapak.. padahal bdk tuh xde wt pape slh pon.. cume misundertstood.. err salah ker kalo aku bwk kwn2 aku dtg lpk kt uma.. LEPAKING je mkcik oii.. kteowg xde wat MAKSIAT pon dlm uma nie! lgpown bukn berdua2an.. ramai2 oke.. tu pown slh?? pintu rumah ku terbukak luas2 utk bgtau yg kteowg xwat ZINA! itu pon nk ngadu kt mak aku?? siap bgtau bdk2 tu pkai moto ape,park motor kt mne,pkai bju ape.. agk2 kalo mkcik2 nie tau bdk2 tuh pkai spender wane ape pon msty gtau kt mak aku gk kn.. damn!

dah lame oke aku thn ngn prangai mkcik2 kt sni.. aku pergi mkn ngn kwn2 kt kdai dpn pon jd slh bg dyeowg.. ape dyeowg ingt sbb aku ank dare,aku kne dok uma je 24 jam?? WTH! mkcik2 n pkcik to spe nk kawal hdop aku?? slagi aku xwat slh,tlg eyh jgn la mnyebok xtentu hala! alaa,aku xwat slh pon dyeowg tetap akn kate aku buat slh.. bkn aku xpnah kne oke..

aku ingt lagi la ape FITNAH yg mkcik2 n pkcik2 taman nie prnah tabur kt nme aku.. dyeowg kate aku pernah keluar ngn jantan RXz mne ntah pkol 2 pagi.. aku tunggu bdk tuh kt blkg uma.. n lbih trok bdk yg dyeowg katekn bf aku tuh,senanye kwn aku.. di sbb kn fitnah tu,kwn aku tuh da xbole dtg taman nie lg.. mcm si**! name aku plak mmg brtambah2 busuk la dlm tmn nie.. gie mam**s! aku xpnah kesah ape pon korg kn ckp psl aku.. tp pk ar skit,nme mak aku pon kne la b**oh!

padahal aku sikit pon xbuat bnde mcm tuh.. aku tnga sdp2 mmbongkang ats katil,korg bole plak nk kate aku kuar ngn jntan.. ntah2 ank korg yg buat,tp nk cover gne name kau.. yela,dlm tmn nie kn aku la bdk pling jht, pling liar.. hish! smpai skunk aku dndam ngn org tmn nie.. sume mulot mcm longkang! aku mmg xsbr nk abis skola n pndah dri sini.. mnyampah gler tngok muke penjaga kaen tepi kaen org.. korg2 kalo kaen trkoyak ke hape,bole anta kt mkcik2 tmn aku nie.. kot2 dyeowg bole tlg jahitkn kn? kn? kn?

oke fine! aku ngaku,aku bkn bdk baek la.. aku mmg liar,tp aku tetap ade batas oke.. n sume yg aku wat,aku bgtau mak aku.. mkcik2 n pkcik2 tuh sume xpyh nk msok cmpor dlm urusan family aku! selagi aku xkaco org,aku hope sngt,jgn la kaco aku.. itu pon susah ker??


p/s : sorry sbb entry kali nie emo ckit.. aku mmg da xbole thn!

Labels: , ,


◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011