▸ welcome 2010!!=) ... ♬
Thursday, December 31, 2009
♥ posted at: @12:49 AM


huhu.. 31/12/2009.. mane2 aku lepak, mesti ade entry pasal new year kn.. aku pown mmg dah lame plan nk post entry psl nie jugak.. arinie dah ari terakhir dlm tahun 2009.. huhu.. kejap giler ahh mase berlalu.. *mase aku pown byk terbuang tahun nie..T___T

ceritera 2009

1- aku mula berkenalan dgn add math, fizik, kimia, biology.. huhu.. 'best' giler kenal ngn mende alah tu sume..

2- aku pegang kedudukan paling tinggi dlm carta ponteng kelas tahun nie.. huahuahua.. terok kan aku?=_="

3- 20/03/2009 adalah tarikh yg aku nak lupa! putus chenta mase tuh.. T__T *bole x lepas nie nak skip tarikh 20/03..?

4- tahun nie sangat2 borink sbb dilla n baby pindah skola.. ngongek tol minah dua ekor tuh..

5- dlm bulan 3 aku dapat Mr.Lappy nie.. huhu.. muah2! baru lagi oke..

6- dlm bulan 3 jgak laa aku mula berkecimpung dlm bende2 alah mcm myspace, tagged, friendster, netlog dll.. *mmg byk weyh aku bukak akaun.. tp xmaen pown.. huhu..

7- 13/08/2009 baby akuzaty nie lahir.. uweekk!uweekkk! *bunyi baby lahir laa..

8- aku kenal dgn randy a.k.a budk muncit pd 15/05/2009.. huhu..

9- aha! menjak bergiat dlm dunia blog nie, aku gado ngan sorg 'kawan baek' nie.. huhu.. ntah pape ntah..

10- aku byk hilang kawan2 yang rapat mase 2008.. pa'an, kecik, suganda, eila, dan ramai lagi larh.. hurm.. sad oke..T__T

konklusi tentang 2009 ==> xbyk kenangan manis.. sangat borink dan menyedihkan.. yg buat aku happy cuma kwn2 yg still ade kat sisi aku dan blog akuzaty nie..

harapan 2010

1- SPM 2010, here i come! hope dpt 9 'A's!! wish me luck okies!=)

2- nak kurangkan mase on9.. hope dpt kekuatan utk halang diri aku dari on9.. T__T sdih plak dah..

3- aku nak menabung tahun nie.. target ujung tahun nty ade 1000 dlm tangan.. huhu..

4- hope 2010 is better than 2009.. nak byk kenangan manis kat skola.. dah la tahun last.. T__T

5- err bole x hope biasiswa aku dinaikkan lagi..? hee~

ha,tu je la kowt.. huhu.. seingat aku, slama nie aku mmg xde psg azam pown bila tiap kali tahun baru.. tibe2 plak kali nie nak psg azam.. utk SPM je laa.. harap sngat2 xkecundang..

btw, aku nak ucapkan gudbye 2009.. n welcome 2010.. huhu.. new year nie korg sambut kat mane? aku xtau lagi.. yg penting esok nak kuar beli buku2 latihan SPM.. hatoi~

p/s : dlm chenta, bile dah gado2, mesti hubungan tu jadi lagi syok.. btol ker? btol la kowt.. hee~

p/s/s : naek form 5 nie mase utk blogwalking akn dikurangkan.. sorry kalo xbalas kunjungan korg.. tp jgn lupakan aku eyh..T__T

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011