▸ bile balak perangai mcm taik ... ♬
Sunday, January 3, 2010
♥ posted at: @4:06 PM


Situasi ketika balak mcm SI**

situasi 1 :

balak ko tibe2 larang ko hang out ngan kawan2 baek ko.. alasannye, dye kononnye xnak ko terpengaroh dengan perangai kawan2 baik ko yg 'terok' tuh.. balak ko yg konon nye suci nie xmaw la nanti ko jadi soSIAL mcm kawan2 baik ko.. padahal, ko kenal kawan2 baik ko sebelum ko kenal balak ko.. dan ko couple dengan balak ko yg 'suci' tu pown disebabkan pertolongan kawan2 baik ko yg 'terok' tuh..

soalannye, patot ke ko jarak kan diri drpd kawan2 baik ko semata2 nak ikot 'nasihat' balak ko?

situasi 2 :

ko tengah minum2 ngan member2 yg dah lame giler xjumpe.. balak ko pown ade.. lepas minum2 tuh, member2 ko ajak gie beli brg kat shoping jap.. shopping tu pown dekat giler.. jln kaki 5 minit dah sampai.. tibe2, balak ko kate xbole.. dye ajak ko balik time tu jugak.. sbbnye, dye ngantuk n nak tido.. member2 ko dah mula bengang ngn balak ko..

soalannye, ko patot ikot balak ko balik ke, ko ptot ikot je member2 ko?

situasi 3 :

ko kuar ngan kakak ko.. mula2 plan nak gie tesco.. ko dah hantar report dah kat balak ko sebelom kuar tuh.. tibe2 dlm on the way, kakak ko ubah fikiran.. korg gie jusco plak.. ko betol2 lupa nak hantar report kat balak ko.. tibe2, balak ko call n tanye ko kat mane.. ko ckp ko xjadi gie tesco tp gie jusco.. balak ko marah.. dye tros dtg kat jusco tuh cari ko.. kat tmpt parking, dye jerit2 kat ko n maki2 ko dpn org ramai.. disebabkan ko xhantar report kat dye bile akak ko ubah fikiran tdi..

soalannya, ko patot menangis sambil mintak maaf atau ko patot sepak je mulut balak ko tuh? sesedap mee sedap je dye nak maki2 ko kn..


semua situasi tuh bukan pengalaman aku.. cume pengalaman mmber2 aku.. aduh.. kalo aku laa dpt balak mcm tuh, aku akn ckp, "selamat jalan romeo" je laa.. weyh pk la sikit.. tuh setakat balak taw.. belum jadi suami aku lagi..

kpd semua balak2 di luar sane.. jgn la korg ingt korg ade hak utk tentu kan hidop awek ko.. bg la dyeowg bernafas sikit.. takat2 lupa nak hantar report tuh, xpyh lah smpai nak maki2 awek dpn org ramai.. ishh.. rase nak sepak je balak member aku nie..

pastu yg jenis suke rampas awek drpd member baik dye sndri.. ape citer beb? mase nak couple dulu, kteowg gak yg tlg kirim2 slm kat minah tuh.. nie bile dah couple baling taik lak kat muke kteowg.. kteowg pnye prangai mmg la terok.. tp aku rase ko ngn awek ko tuh pown lebih kurg 2x5 jgk ngn kteowg.. sume prangai mmg same taraf je oke.. sedau2 la skit diri tuh..

haiyah.. bg aku menyampah je tngok muke balak2 jenis mcm nie..

p/s : amek balak jauh2 gak best.. tp sunyi sikit laa..T__T

p/s/s : balak = pakwe = boyfriend.. NOT kayu balak oke.. =p

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011