▸ my regret. ... ♬
Thursday, August 26, 2010
♥ posted at: @7:26 PM



26 August.. my beloved hubby's birthday.. and i'm the last person who'd wish him a happy belated birthday.. such a stupid mistake i had made! last night should be one of the best night he'd ever had.. but, i mess it up! ohh i'm truly regret that i forgot his birthday.. he said he just hope that i'm gonna be the first person who'd wish him.. those words really hurt me.. i'd cry.. but tears couldn't make time  goes back to yesterday.. i regret that i'm not in his birthday's memories.. truly regret..

dia.. tak marah aku pown.. dye kata, dye paham aku penat so tertidur lah.. manusia biasa kan.. dye tak kesah.. walaupown dye ade terasa jugak ngan aku.. haih.. kebaikan dye tu buatkan aku rasa lagi bersalah.. aku tak dapat buat dye bahagia pada malam hari lahir dye.. bila aku tak dapat buat dye happy, means aku sendiri pun tak happy.. kalau dye buat macam tu mase birthday aku, for sure aku merajuk and marah-marah dye.. tapi dye? sikit pown tak marah aku.. hmm.. 

aku terkilan sangat sebab aku tak ada dalam kenangan birthday dye.. kalau lah boleh patah balik ke masa semalam..

p/s : I Love You Dear..

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011