▸ Akakkkkkkk, kite minta maaf yeeeee :) peace! ... ♬
Wednesday, March 28, 2012
♥ posted at: @4:59 PM


hello hello hello~



ehem! kita dengar-dengar ada orang tu terasa lah dengan entry kita yang NIE. amboi akakkkk, kasar bahasa nampak. saya punya lah tulis baik-baik just ada sikit la sarkastik di situ tapi haaa dibalasnya dengar kasar ye. haha.

tapi kannn. saya pelik la kenapa akak kita nie nak terasa ye? orang yang kita maksudkan pakai dress macam nak pergi clubbing tu semestinya bukan akak. yelaa, dress akak tu kan lagi GRAND dari muka saya nie haa.. ape? ape akak kata? baju yang saya pakai tu kat pasar malam pun boleh dapat? waaaa saya tak tau lah pulak kat pasar malam pun boleh dapat baju camtu. err agak-agak murah x? haishhhh. buat rugi jer saya pergi cari kat butik hari tu. awat akak tak habaq mai awai-awai. XD

akak oii, saya tau baju saya tak seGRAND baju akak tu. baju akak kan yang paling GRAND dalam majlis tu. sebab tu akak boleh menang kan. tapi sesungguhnya ketahuilah akak ter'syg', saya sekali pun tak pernah terlintas nak tulis pasal akak dalam entry saya tu. rasa nya masa saya taip entry tu pun, nama akak tu sikit pun takde tunjuk batang hidung dalam fikiran saya. sebab.. TAK PENTING pun kannn. haaa.

yang paling penting bagi saya, saya dan hubby saya bahagia. THE END. :)

p/s : ehem! saya tak jeles pun kak. sikit pun tak heran. tapi maaf la ye kalau ada ayat saya yang buat akak terasa tu. aha, pasal akak update status kat FB panggil saya betina tu saya tak kesah pun. saya maafkan. :)

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011