▸ monolog hatiku.. ... ♬
Saturday, October 31, 2009
♥ posted at: @7:16 PM


err kdg2 aku tringin sngt nk pindh dri snie.. aku rse dah ckop lme aku hdop kt sni.. hdop dlm dunia bdk2 aku.. dunia yg sntiase mngingin mse2 yg dah lpas.. dunie yg slalu wat aku rse down sngt.. "zaty! sedar lah! ko skunk dah form 4 oke.. tp tngok la ape yg ko ade skunk? xde pape oke.. cbe tngok mmbe ko,sume nye brusaha utk jd pndai.. tp ko? ko rilex jer..prnah pk x psl mse dpn ko??" hmm.. tu la yg slalu hati aku kate..

aku nk brubah.. brubah mnjadi lbih baek.. aku nk lupe kn sume angan2 utk ulang mse yg lepas.. iye,ade stu pristiwa yg mngikat fikiran aku utk sntiase brade di takuk lme.. hurm.. aku prlu lupakn! ohh god.. help me pliss..


ble aku tngok dilla,pk psl ape yg dye cter psl life dye skunk,aku nmpk ade satu jurang prbezaan yg amat besar antre aku ngn dye.. even kteowg da knl sngt lme.. n dah dpt mmahami antre stu sme laen,tp skrg.. aku rse xlg kowt.. life aku ngn dye mmg brbeza.. dye smakin maju ke hadapn.. sdg kn aku?? aku msih ngn life aku yg ntahape2 nie..


dye jd mcm tuh lps mlalui stu pristiwa yg persis mcm aku.. tp dye amek iktibar n brubh jd lbih baek.. err tp aku rse disbbkn dye pndah dri jasin nie,jauhkn life drpd bnde2 yg related ngn hal itu lh yg buatkn dye bole brubh.. so,is it means aku kne pndah mcm dye gak??

mngkin iye.. aku kne prgi jauh dri sni.. bru aku dpt life yg baru n lbih baek.. aku cme nk lupekn life aku yg sblom nie,life yg amat sia2..
pndh ke rumah baru.. pndah ke skola baru.. dpt kwn baru.. dpt ckgu baru.. err best kowt.. dpt pngalamn baru.. msty menarik kn.. ohh aku nk hdop yg baru.. tp.. itu xbrmkne aku xhrgai rumah,skola,kwn2 n ckgu2 aku skrg.. aku syg tu sume.. cme aku tringin.. tringin nk jd mcm dilla.. tringin nk dpt life baru..

td.. mse lpk sme2 mmg aku spt nmpk life yg dlu,yg aku idam2kn.. tp ntah knape,aku cbe lari.. mse dilla n bdk2 nie ajq aku kluar n gie KFC, aku sbenarnye berat hati sngt2.. xtau la knpe.. kalo aku yg dlu,eshh,cpt aje stuju.. tp td,aku tros kte xnk.. smpai dilla ckp "ala,org laen pown exam gak.. jgn la siyes sngt..".. n aku tros bls "aku xpndai mcm korg..".. err aku xtau npe,aku sedih ble dnga ayt yg aku kuarkn tuh.. iye,aku xpndai.. aku skrg rse amt rndah dri ble brdiri sbelah korg.. aku amt takot kalo result yg akn dtg nie jd mkin trok.. apetah lg result SPM2010 akn dtg.. mybe result aku la yg plg rendh.. ohh aku amt takot ngn knyataan tuh..


sbb tu aku nk brubah.. aku tringin nk jd pndai mcm korg.. so,aku kne brusaha dri skrg kn.. err doakn aku okies.. aku rse entry nie da bole jd krangan kn.. huhu.. ape pown nie sume cme luahan hati aku.. sesuatu yg xdpt aku luahkn pd sesiapa.. cme pd akuzaty.blogspot.com nie je la,aku dpt luahkn.. k lh,chow cincau.. bubuy!=p


p/s : maaf sbb pnjg sngt.. hati aku amat ske berkata2.. huhu..

Labels: , , ,


◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011