▸ aku bkn nujum pak belalang laaa... ... ♬
Tuesday, December 8, 2009
♥ posted at: @7:38 AM


pagi2 lagi aku da bngon.. elok je bngon dari katil trus gie bilik air; mandy la.. *selalu nye bsoh muke,gosok gg je.. hee~ smbil2 mandy,aku turut mnsumbangkn suare pgi yg serak2 bsh nie.. sdap woo.. bole msok af gua ckp same lu.. hee~ pstu tbe2 trdengar suare dari bilik air jiran sebelah.. *uma teres,so bilik air pn dekat la.. kalo dye maen lam bilik air tuh pon,aku bole dnga.. uppss! ohh ohh rupe nye org sebelah nk lawan sore aku.. cett! ade gak spesis sme ngn aku.. lntak ko ler.. aku pon lwn blek,bntai nyanyi lagu rock.. hmbek ko! hehe..

ps da mndy,xtau nk wtpe.. pndg lappy.. ape lg,di sini la aku spt biase.. peace!=p walking2 kt blog org td.. pstu trpikir,10 tahun akn dtg,blog akuzaty masih wujud ke kt blogspot nie? urm.. 10 tahun akn dtg,aku akn nyanyi2 lam bilik air yg same ke? urm.. 10 tahun yg akn dtg aku akn gune lappy yg same ke? urm jgk jwpn nye.. aku xde kuase meramal.. so urm je la.. 10 tahun akn dtg.. ape akn jadi pd aku? urm...

impian 10 tahun akn dtg :

-of corz da jd graduan universiti..
-dah mula jdi seorg psychologist..
-msty ade satu kereta mewah utk brgerak ke sne sini n tyg kt org kmpg.. haha!
-msty da dew satu buah rumah banglo yg ade hlman luas nk mmpos..
-family? err xmo lg kowt.. tp bf msty da dew.. bf aku nk yg kaye nk mmpos.. ank dato' ke.. haha.. demand2..
-duet da dew utk bwk mak aku g haji.. suci kn hati.. hee~

woo! aku xnk mcm nie 10 thun akn dtg :

-xsmpt jd lulusan universiti..
-keje takat kais pg mkn pg,kais ptg mkn ptg..
-cume ade kete sorong je kt blkg uma..
-tinggl dlm pondok?? tinggl bwh jmbatan??
-dpt laki kaki pukul,kaki judi,isap dadah; mmg xbole hrp n keje mnyusah kn hdop aku..! pstu ank mmg dah keliling pinggng..
-bkn takat xde duet,akaun bank pn xwujud..

siyesly woo..! aku xley byg kn kalo aku jd mcm dlm 2nd list tuh.. minx simpang malaikat 44.. oleh itu,bermula dari skrg,aku kne semangat nk pertingktkn taraf hdop aku.. chaiyok! chaiyok! aku nk dpt kn impian aku bkn nye dpt kn yg woo..! tuh.. *tp bab bf tu soal jodoh kn.. aku xde la demand mcm tu.. kalo dpt yg miskin tp dey rajin brusaha n bijak cari peluang pun bg aku dah cukup bgos.. it's better drpd ank dato' yg pemalas! hee~

p/s : xtau npe trlebih semnangt nk msok entry psl nie sume.. aku trminum kacip fatimah ke mlm td?? cett!

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011