▸ dont judge book by it's cover..! ... ♬
Tuesday, December 8, 2009
♥ posted at: @1:24 AM


err err kecewa? pelik? nope! simpati kowt.. pd siapa? pd sorg senior aku nie.. dye dah 2 tahun jd ex iskandarian.. oke,aku admit ea.. mse dlu,aku pernah minat dye.. minat giler2 oke.. mse tu aku form2,dye form5.. tiap kali dye lalu sebelah kelas aku,aku mcm ahh ahh skit la.. gse mcm nk mloncat pon ade.. sbb bg aku,dye la senior plg kacak n dye really2 seems nice to me..

mmbe2 aku sume slalu plik ngn aku.. dye xnmpk ape yg bgos nye pd senior aku tu.. well,kalo hati dah suke,sgale yg brok pn nmpk baek kn.. ape pown org ckp psl kburukn dye,aku tolak tepi.. tp.. aku juz minat dari jauh je la.. selama setahun aku cme pndg2 dye dri jauh jer.. bile dye snyum,aku mmg gse nk melting kt situ jgk.. ohh he's soo cute..! hee~ kalo lalu sebelah dye,jntung aku gse mcm nk trkeluar..! haha! poyo nye.. tp biase la.. mse form2,bdk hingusan lg.. hee~

tp td.. sgale pndngn aku tros berubah.. dye yg sbelom nie bg aku innocent gler tros jd jht nk mmpos! keji i think a better word 4 him.. n aku rse jijik nk mmpos kt dye..! err knape? sbb.. aku chat ngn dye td.. xtau la mcm mne bole sesat ym aku pd dye.. n mmg trserlah yg dye dirt oke.. talks about blue..he's not ashamed at all.. urghh! npe la aku slalu jmpe lelaki mcm nie.. aku mcm shock la skit.. mmg sblom nie ade gak aku dnga cter2 yg dye dah jd mat blue.. but,u noe,aku kn prnah minat dye.. so mcm ade hopes yg berita tu xbtol.. tp dgn chat kteowg td,maka terbukti la..

hmm.. aku rse btol la org ckp, "don judge book by it's cover".. aku cume minat dye sbb rupe dye without knowing de truly he is.. n skunk bile da tau hati dye yg kotor tu,nk tngk pic ym dye tu pon aku da gse jijik! tros aku appears offline kt dye.. ha! lg stu,dye ade hati plak nk jadikn aku adek angkt dye.. eeuhh! dgn prangai mcm tu,bole blah la..! fuck off!

cme abg angkt aku yg sorg nie je la yg plg baek aku rse.. hmm.. da lme xborak ngn dye.. rndu plak.. mlm smlm ade mmpi kn dye n akk.. aku pn da xingt mmpi psl ape.. tp mmg aku ykin dlm mmpi tu abg n kak eyha.. *pic fes mse aku knl dye.. mse nie,aku fikir mamat nie mmg sengal..! haha!

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011