▸ Back to School..!! ... ♬
Tuesday, December 29, 2009
♥ posted at: @9:20 PM


huhu.. next week dah habis cuti rite.. next week dah kene bangun pagi balek.. next week dah kene menapak naek bukit SMKIS.. next week dah kene pakai baju putih, kain biru tuh.. n next week dah kene sematkan balek lencana SMKIS.. hatoi..=_="

persiapan sekolah aku? huhu.. xde laa byk sangat kowt..

1- baju kurung sekolah = 3 helai
2- kain sekolah = 2 helai
3- tudung sekolah = sehelai jer
4- stokin PUTIH = 3 psg *first time oke pkai stokin PUTIH..
5- kasut sekolah = satu jewh *b-first kowt.. wakakaka!
6- beg sekolah = none..? uwaaa! T__T
7- segala mcm alat tulis.. huhu..

semua tu shopping hari ahad yg lepas larh.. sebelom tu, aku gie beli buku2 tulis kat koperasi sekolah.. huhu.. mase sampai jer kat sekolah,aku dah usya2 kelas 5beta.. *insya Allah n hopefully aku kekal kat kelas tu.. aha! to all iskandarian, nty mase perhimpunan jgn lupa bawak buku nota kecit yg pengetua murah hati bagi free tuh.. hampeh tol pengetua aku nie.. =_="

err err mcm xcaye plak dah nak naek form 5 next year nie.. mcm cpt giler mase berlalu.. n aku still dpt rase mcm baru semalam jewp aku form 1.. huhu.. kdg2 takut gak bile pk aku nak SPM.. n aku senanye lagi takut bile pk mcm mane la nanti bile dah habis sekolah.. ape yg aku nak buat ek? nak masok alam dewasa..? hurm..

p/s : takut..T____T

mish them soo muchh!!T__T

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011