▸ karnival jasin bestari.. erk? ... ♬
Saturday, December 19, 2009
♥ posted at: @12:29 AM


ohh ohh tdi aku ikot mama gie karnival yg celcom anjurkan kt stadium tuh.. arinie baru fes day.. xde pape yg menarik pun laa.. cuma ade pertandingan nasyid..

erk? tu reaksi aku bile ade sorg gurl nie selumber jewp duduk antre pnonton ptndingn tuh ngn baju yg nmpk lurah dada n skirt aha! plus high heels.. erk? adakah dress up mcm tu sesuai utk acara nie? bg aku x.. lgpown sini belum jd bandar spenuhnye even dah ade nama bandar jasin.. warga emas,ustaz,ustazah pun byk mlm nie.. xnk pkai tudung oke lg kowt tp bile dah sexy mcm nk gie club mcm tuh ape cer?

biaq pi lah dye.. aha! nie lg satu yg buatkan aku 'erk?' td.. p lepas tu aku terus 'haha!' laa.. sbb nye,nama karnival nie ialah 'KARNIVAL JASIN BESTARI'..?! err err hahahahaha.. *sure kalo bdk2 laen tau pown msty gelak gak.. aku gelak sbb apepown xtau laa.. bkn nk kate pkataan bestari tu xbtol cume mcm xsesuai kowt.. sbb acara nye bkn lah psl kebijaksanaan pnduduk jasin nie.. lebih kpd hiburan n nk promot celcom jer.. daa~

haha.. lantak ko la nk bg name apepown.. esok acara lg best kowt.. err yg aku ingt ade prtndingn karaoke.. *nak masok bole..? haha! mmpos kne gelak ngn bdk jasin.. pstu ade battle of de band.. *waa.. band mane laa yg masok nie.. mlm plak,ade konsert.. woah! mesty gie..!=)

err xkesah la acara ape pown esok.. jnjy aku nk kuar ngn mmbe2 aku.. lame xjmpe dyeowg.. huhu.. hope plan esok jd oke.. muah2!=)

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011