▸ mase PMR dulu... huhu.. ... ♬
Thursday, December 24, 2009
♥ posted at: @10:41 PM


oke2,arinie result PMR dah kuar rite.. aku tngok berita td,ade peningkatan tahun nie.. tahniah uowls!=p

tringat plak mase aku amek result PMR taon lepas.. huhu.. berdebar2 oke.. tp biase le,mula2 lepak2 dlm kelas ngn mmber2 laen muke masing2 relax,chill jewp.. konon2 cool la.. haha! bila ckgu kata result dah sampai,masing2 mula la mnggelabah.. hehe.. aku ngn budak2 sengal yg laen diam dulu,bersidai2 dulu kat koridor.. kteowg konon nk tengok budk2 laen dpt dulu laa.. padahal takot.. haha! *trutama aku la!=_="

pastu,tengok sorg2 gie amek result.. ade yg dah mnjerit,gelak2 sbb hepy [result gempak lah tuh..=)].. tp ade gak yg monyok,muka mcm nk nanes pn ade [result hampeh skit la to..=(].. aduh.. aku dah mula jiwa kacau dah time tuh.. tp kaki nie tetap xnk gerak gie amek.. em,aku ingt lg, antre kteowg,dilla yg mula2 gie amek dulu.. peh! jiwa kental tol minah tu..

pastu kan,bila dilla dah amek,kteowg yg masih kt koridor nie dah mula jerit2 tnye cmne result dye.. huhu.. kecoh gile ahh time tu.. pastu kn.. tibe2 aku dnga ade budk pnggil nme aku.. shuk! dye jerit dye kate aku dpt 7A 1B!! urghh! setan pnye shuk! dye gie tngok aku pnye dulu pstu gitau kuat2.. aku nk tngok sendiri laa! mse tu dah gse mcm nk mkn2 je budk tu.. hee~

tp dlm hati xabis2 ucp alhamdulillah.. wlaupun sdeh ckit sbb lgi stu je nk street A's.. tp xpe la,xde rezeki kn.. aku trus turun bwh amek result.. bdiri je dpn Sir Ravi,Sir dah ucp tahniah dah.. hee~ aku gse mcm nk jerit,nk lompat je mse tngok slip result tu.. haha! aku trus bgtau mama n call someone.. hurm.. part nie xnk cter.. tp someone tu la yg bg sokongn pd aku slame aku hdapi PMR tu.. hmm.. dah2! xnk cter psl dye!


oke2,back to result PMR.. erm.. aku rase usaha aku bbaloi time tu.. sbb mse trial dpt 4A jer.. so,mningkat la kn.. hee~ mmbe2 aku yg laen2 pn sume result bagos2.. alhamdulillah.. em,PMR dah lepas,next year aku kne hadapi SPM pula.. minx2 aku xkecundang.. *takot nie..

em,kpd budk2 yg result PMR nye gempak2,alhamdulilah tahniah kt korg tp jgn sbb result dah gempak maen2 mse form 4.. mse form nie bkn honey moon taw.. *jgn jdi mcm aku.. dah mula mnyesal nie..=_=" yg dpt result kureng tu don ever give up.. SPM ade lagi.. korg still ade peluang oke.. doa byk2.. insya Allah bole buat nty..

k lh,nk chow! aku still xley lupa knangan amek result dulu.. manis sngt2!=) rindu my girls!

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011