▸ siapakah guest itu? ... ♬
Tuesday, December 15, 2009
♥ posted at: @8:29 AM


ohh ohh pening? pelik? apekah slh aku? err siapakah beliau? mengape beliau berkata mcm tu? err motif? aduh.. pg2 nie da on9 bikin pale aku mengong ckit..

soo sorry la aku xkenal ko kowt.. guest? err mane link ko? name pun xde ke? ehh jap2 ko pnggil aku adik? so aku nk pnggil ko akk ke abg? eshh.. pening lorh.. kalo nk tgur org,berani kn diri bole x? jgn gune kn name guest tu bole x? sooo pengecut oke kalo tegur care aku berblogging dgn berselindung di sbalik name guest..

aku bkn nk maki ke hape la pg2 nie.. even tersentap gk la td kn.. cume aku nk tnye ape slh aku?

guest : "gaya adik ckp kat blog ni mcm dah byk pengalaman hidup,sekolah menengah pun xhabis lg. lepas tu xyh la nk menggatal2 nk ada boyfriend. nanti da msuk u kang rambang mata. dunia ni luas ramai jenis orang adik x jumpa lg. skang ni pi la bersukan ke, dptkn bdn yg sihat ke."

err gaye beliau ckp mcm da lme kenal aku kn.. n gaye beliau ckp mcm blog nie blog dye kn.. haloo ini blog aku.. so skesuki kaki aku la nk ckp gaya mcm da byk pengalamn ke,mcm bdk skola ke,mcm bayi ckp ke.. ape mslah nye? beliau xsuke? dipersilakn out dri blog nie..

aku mungkin belum habis sekola lg.. tp xsemestinya aku xde pngalamn hdop.. skit ke byk,aku tetap ade pngalamn hidop.. kalo ko xtau ape yg aku da pernah alami,better u shut ur mouth!

ko rase bila ko da abis skola,da msok u,da mula keje,pangkat ko da besar la eyh.. eyh kdg2 kn bdk blum abis skola pun lg dewasa n matang dri org mcm ko.. sebelum nk tegur org,tengok dlu dye tu btul2 slh ke? n ko btol2 kenal dye ke smpai nk tegur2 dye.

mungkin la niat ko baek tp kata2 ko slh oke.. bkn mcm tu nak tgur bdk mcm aku.. yela,aku kn belum dewasa,blum byk pngalaman mcm ko.. so,ko gi balek,dok dlm bilik,pk2 balek mcm mne care terbaik utk tegur bdk mcm aku.. okies? *beliau kn da byk pengalaman.. ceh!

aha! ko kate aku menggatal2 nk ade bf? err ape hak ko nak persoalkan soal tu.. itu care aku hidop.. hak aku la nk ade bf ke gf ke.. ko sape dlm hidop aku? tlg la weyh,aku da dew byk penasihat dlm hdop aku.. so aku rse aku xperlukn ko utk jd pnasihat aku.. ape adik2 ko yg masih berskolah tu btol2 xde bf/gf ke? ko pasti? *aku cume anggp mcm dye ade adik.. aku xknl pn dye nie spe.. perhatikn dulu org yg dekat ngn ko sblom ko nk tegur org yg lgsg ko xknl..

jgn ingt bile ko bace blog aku,bce tulisan aku,bce cerita aku,ko dah kenal aku btol2.. even ko bce dri mula2 aku berblogging pun ko xkn dpt kenal sape zaty! hanya aku yg bole judge diri aku oke!

err ape lagi ek nk ckp? dah cukup la kowt.. mungkin aku btol2 slah kowt.. tp aku xbrslh pd ko oke.. aku cume brsalh pd life aku sbb da buat pilihan yg slh.. xpe,aku bljar dri kesalahan.. itu kn pengalaman namenye.. kpd beliau,kalo btol2 nk tegur aku,tlg la eyh beranikan dri utk tampil dgn nama sebenar.. jgn takut,aku xmkn org.. daaa~

p/s : err xde makian yg trkeluar dri mlut aku rite? ohh gud...>_<

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011