▸ upss! kene tag ngn kak zaty..!=) ... ♬
Wednesday, December 23, 2009
♥ posted at: @2:56 AM


oke2,dapat tag nie dri kak zaty.. muah2!

25 Random Things .
Rules : Once you’ve been tagged ,
you are supposed to write a note with 25 random things ,
facts , habits , or goals about you .


At the end , choose 25 people to be tagged.



1- aku suka jadi aku.. paham x..? dis is me..

2- dulu aku xsuka pink.. tp skunk pink is my world! haha!

3- aku xsuke cari pasal ngn org tp org suke cari pasal ngn aku.. ntah apekehal ntah.. shoot ngn stapler gun kang!

4- aku sayang sngt2 kat kwn2 aku.. dilla,diba,aina,baby dll muahh2 kat korg!

5- aku lgi prefer buat mmber ngn boys bbanding drpd gurls.. boys chill je oke not like some gurls.. soo sensitive! daa~ but my girls not include oke..=p

6- dulu aku ade satu habit, cakap ngn dinding/bilik aku.. haha! giler? hell yeah! tp ia buat aku lege.. like talking to a person oke..

7- aku rindu Zaty yg dulu.. Zaty yg skunk i'd feels different laa..

8- aku xbole hidop tnpa my lappy n my fon.. no way man!

9- aku xpaham knape aku kene blajar fizik..? fucking borink.. huhu..

10- english aku low giler.. dats y aku xjwb dlm BI.. hee~ sorry kak zaty.. bahasa rojak sudaa..

11- aku pernah xbasoh suar jeans slme6 bulan.. erk..? haha! kalo buang dlm sungai kesang tuh mmpos ikan2 dlm tuh..

12- bile dtg giler aku, aku akn buat kecoh.. xkire laa kat mane n mase bila.. huhu..

13- aku annoy gile ngn mnusia yg hipokrit,ske mndesak n ske jge tepi kain org..

14- aku akn cari pengalamn drpd pngalamn org laen..

15- aku suke dengar msalah org laen.. probs in love de most.. sbb ia mcm bg pngajaran kt aku..

16- err aku dah penat laa.. bole buat smpai 16 jewp? hee~

17- aku xsuka budk2 yg nakal nk mmpos.. ee,rase nk pijak2 je budk mcmtu.. huhu..

18- aku pernah mimpi bakal soulmate aku.. blieve it or not,yes i did.. n mimpi tu la yg pling membahagiakan.. tp aku xingt la muka soulmate aku tuh.. mishh him! hee~

19- aku takut+geli giler ngn lipas n labah-labah.. eeuuhhhh! shuh! shuh!

20- aku ade pendam sumtink in my heart.. sumtink yg aku tahan slame 16 tahun ku hidup nie.. nobody can know about it..

21- aku suka blajar sejarah.. haha! it makes me borink smtimes tp most of de time,i enjoy it..

22- aku suka lepaskan prasaan kat karaoke.. woah! best giler.. huhu..

23- bile ade probs,aku akan belai2 my yayang.. it makes me forget my probs 4 a while..

24- aku ngidam pizza skunk oke.. nakkkk!! sape nk blnje aku? hee~

25- aku nak jadi seorang psychologist.. tringin sngt2.. doakan aku okies!=)

org yg aku nak tag ialah...

1- kak eyha
2- dilla
3- ayudeadwish
4- aki
5- uncle syaf
6-anissuju
7-chentamaya
8- fara little lolipop
9- JMR
10- bspotgurl

err dan laen-laen laa..
spe2 trase nk buat,buat laa..
yg aku mention tu pown,bile ade mase,buat la oke..
muah2!=p
sape2 yg dah buat,nty inform taw..
nak bce..=p

p/s : psl ckp ngn dinding tu dah xde sbb dah ade blog..
hee~ peace!=p


◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011