▸ tajuk? korg bg sendiri arh.. ... ♬
Sunday, January 10, 2010
♥ posted at: @6:19 PM


6:19 petang ahad.. oke, esok hari isnin? hate datz fact! nak kasi up weekend lgi 2 ary bole? huhu.. weekend aku skunk pown xde nak huha-huha-huha mcm dulu..

hari Sabtu


6:00 : bangun solat subuh.. patu tito balik kowt..

7:00 : oke bngun betol2 nie.. terus gie mandy..

8:00 : dah kuar tunggu bas.. sambil2 tuh cuci mate kowt bile ade balak bwk rxz lalu.. hee~

8:30 : sarapan kat waterfront..

9:00 : gie library, wat homework.. aku akn pilih meja utk sorg n kat hujung dunia.. kalo x, konpom xley focus.. budk2 suke memekak n buat mcm library tu bpk dyeowg punye.. oke, aku admit, dulu aku mcm dyeowg gak.. =_="

2:30 : gerak gie tucen lak.. aku xde lunch pown oke.. huhu..

4:00 : tucen habis.. gie pasar malam jap kowt..

5:00 : balik rumah..

5:30 : mandi2 & rehat..

8:00 : start study balik..

12:00 : Zzzz.. gudnite! +_+

hari Ahad laks

almost de same with hari Sabtu punye jadual.. cume waktu tucen aku laen, pukul 10:00-11:30.. oke, tu baru aku amek satu je class tucen.. kalo aku dah join class tucen yg budk2 nie ajk lg, amacam? xke terkejar2 aku nty.. hatoi~ tp aku sedih oke, aku xdpt join tucen fizik yg encik Abu K buat tuh.. coz, jadual dye bertindih ngan class add math aku.. aduh.. mane la nk cari class tucen laen nie..

kalo dulu, weekend aku mesty kuar lepak2 ngn mmbe ke, tngok wyg ke, paling koman pown lepak2 kat uma lyn spongebob.. skunk dah xdpt buat tu sume.. uwaaaa~~~ T_____T

p/s : err ade yg tnye aku budk jasin ke? jawapannye ialah, yes! saya budak jasin sejati oke.. huhu..

p/s/s : iskandarians, jgn lupe bwk buku nota kecit gie perhimpunan esok..

p/s/s/s : kesibukan bole merenggangkan hubungan?? ermm.. lantak lah nak pk ape.. yg aku tau, aku rindu sayang kamo oke!

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011