▸ Happy Holiday uowls!=) ... ♬
Friday, February 12, 2010
♥ posted at: @5:52 PM


yeah! dapat cuti sampai hari rabu! suke2!=) hee~ btw, Selamat Tahun Baru Cina kpd sesiapa yg menyambutnya oke.. *abes laa mlm2 nty xdpt tito.. dum!dam! mercun naga.. huhu..

tadi kan mcm xsangke aku gie skola.. ahakz! kan aku nie jenis kalo nak dekat2 cuti konpom buat cuti awal dulu.. huhu.. alaa, aku p skola pown sebab nak bg present2 tuh laa.. wink2! besh nye dpt jumpe ngan Mus tadi.. haha!

oke, stop cite psl dye.. dah bape entry dah aku asek cite psl dye je kn.. ehem2, bile dah dpt cuti konpom2 laa dpt homework gak kan.. hatoi~

1- Fizik [ exercise 7, 8, 9, 10 ]

2- Add Math [ note & exercise ]

3- BM [ prepare utk ujian lisan ]

4- BI [prepare utk presentation The Pearl ]

5- Sejarah [ modul ]

6- Biology [ note , checkpoint & paperwork ]

7- Chemist [ note & PEKA]

amacam? agak2 aku ade mase ke nak bercuti2 Malaysia..? huhu.. mesti lar ade!=p aku dah plan oke Ahad nie nak lepak ngan Baby, Dilla, Diba, Aina.. huhu.. cume belom gitau budk2 tuh je lagi.. aku baru plan gitu2 je ngan Baby.. biase laa, aku ngan Baby kan dah jadi single but not available.. nty bole laa wink2 ngan boys kat town.. haha! tp tetap say NO to couple oke..=p

akhir kata, HAPPY HOLIDAY uowls!=) nty cuti mkn byk2 key.. bukan mkn makanan tuh tp mkn homework / assignment.. eheh! =_="

p/s : ehh tahun baru cina nie jatuh pada Valentine day eyh? huhu.. xley sambut taw!=p

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011