▸ pengetuaku senyum habih tuh~ =) ... ♬
Thursday, March 11, 2010
♥ posted at: @5:05 PM



me, rase lega kowt.. muahahaha! bile dah abih je paper add math tadi, fuhh! dye punye lege mcm aku gie berak tau x.. haha!

ohh ohh hari nie result keluar rite? guess what, my skool kaut lagi woo~ 100% lulus.. agagaga.. amboi2, puan pengetua aku tuh mesti hepy gilak kan.. PMR-100%, STPM 100%, nie SPM pown 100%.. naek pangkat la jawab nya pengetua aku tuh.. huhu.. apepown, aku nak ucap kan congratz gilak2 kat korang2 yang dapat result gempak2 tuh.. hee~

err err bile tengok budak2 yang datang amek result tadi, aku mcm terpikir jap, 'camne ek mase aku ngan budak2 sengal nie taon depan?'.. =_=" uishhh, rase dedau plak.. huhu..

esok aku tinggal paper math mode JE.. tapi, cikgu dah kate dah, paper (2) math mode nie laa yang akan wat kteorg menangis.. erk! T___T

k lah, me nak membuta jap.. daa~

p/s : nak karok! rase tencen sesangat nih.. huhu..

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011