▸ diluah mati akal, ditelan mati hati.. ha, mana mau pilih? ... ♬
Wednesday, June 9, 2010
♥ posted at: @8:12 PM




ohh yea, dah lame xupdate blog.. bukan xde masa, tapi aku dah malas.. oke, hidup skunk agak tunggang-langgang.. macam-macam nak fikir.. nak selesaikan masalah orang lagi.. hatoi~

ohh yea, hari nie happy la kot.. dapat keluar ngan member-member.. tengok wayang, karaoke, shopping and talk-talk-talk.. haha.. aku memang suka cakap! >_<" but, still ade yang buat aku rase annoy sangat.. durhh~ bukan aku sorang, kami semua oke.. aku nak tegor, malas lah pulak.. kang dye terasa hati la hape la.. kalau dye bace blog aku, nasib la ea.. aku nak tegur nie, untuk kebaikan dye jugak..

helo, ko ngan budak uhh baru kenal oke.. aku ingat an, ko bawak budak uhh sekali keluar ngan kteorg hari nie, sebab nak kasi kamcheng ngan kteorg ke hape.. but, laen plak jadi.. dah lah, ko asek ngan dye jewp.. dah macam date korang plak kan.. habis, kteorg nie? tau la, budak uhh tak biasa lagi ngan kteorg, tapi kalau korang dah berkepit je pegi sane-sini, camne nak bagi biasakan.. haih.. bole xfikir perasan kteorg yang tengok je perlakuan korang hari nie..

sekali lagi, aku ingatkan, ko ngan budak uhh baru kenal oke.. so, agak-agak la jangan la senang-senang bagi dye sentuh-sentuh ko.. aku tau, aku pown bukan la baek sangat an.. bukan la alim sangat.. tapi, pliss la jangan buat depan kteorg.. dah la kteorg pon xkenal dye sangat.. ko pown baru lagi kan kenal dye.. dulu, ko xde pown macam nie.. kenapa bile ngan budak uhh ko jadi macam tu plak?

aku mintak maaf sangat-sangat kalau ko terasa hati bile bace nie.. aku bukan nak malukan ko ke hape..
*aku xletak nama pon kan? aku nak tegur depan-depan, aku serba-salah.. so, yang mampu aku buat, aku tegur kat sini je la.. kite kawan oke.. aku sayang ko.. sebab tu aku tegur..

aku harap dye dapat terima ngan hati yang terbuka.. bole je kalau nak cari kawan baru.. tapi, pliss la agak-agak sikit.. aku jahat, aku tau.. tapi aku xnak kawan aku pon jahat macam aku..

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011