▸ banyak giler "kot" dalam entry nie~ ... ♬
Monday, August 16, 2010
♥ posted at: @9:57 PM



ohh ohh long time no see huh? hahah.. since 30 july~ aku dah oke kot skunk nie.. tenga loving-loving ngan hubby aku uhh.. last 30 july uhh biase ler tenga gado.. aku kan ade satu tabiat, bile ade probs memang SUKE giler mengarot-ngarot macam kucing ilang anak.. maybe bab tuh kot anis panggil aku mak kucing.. hahak!

dah 6 hari kot kite poce rite? huhu.. poce yang ke tige jep dah berlaku something yang gempak + mengerikan lah kot.. tetibe bazar Jasin uhh dilanda puting beliung.. nie mukan joke huh.. real! macam xpercaya jep bile tengok video yang udak-udak nie rakam mase kejadian uhh.. Subhanallah.. yang mengerikan tuh ade yang meninggal gak bab terkena besi/kaki khemah yang melayang-layang uhh.. urmm.. Al-Fatihah untuk arwah..

skool aku? urmm.. oke lah kot kan.. juz jarang giler nak nampak encik songkok aku uhh.. hatoi~ xpe lah, bulan poce kene kawal.. heheh.. well, menjak akhir-akhir nie ade orang baru kot dalam life aku.. his name is MAGNET.. hoh? pelik? hahak.. budak nie memang pelik giler~ sengal~ mengong~ sume ade kat dye arh.. tapi aku kawan je arh ngan dye.. dye pon da ade awek meyh.. *cett~ baru nak usya.. hahak!

k lah, got to go now~! >,< xoxo

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011