▸ Alhamdulillah! =) ... ♬
Monday, October 18, 2010
♥ posted at: @3:56 PM



ngee~
arinie? well, life kat sekolah macam biase lah kan. mengantuk-mengantuk pastu terkejut-terkejut bile cikgu sergah. then gelak-gelak bile buad lawak bodo sendiri. huhu. sekarang mungkin aku rasa busan kot. tapi.. bile dah tamat zaman sekolah aku, konpom rindu giler wa cakap sama lu~! hahak.

aku just nak tepek kan result trial aku yang tak bape nak gempak kot rinie. so, here it is :

BM            - A
BI             - B+
SEJ           - A+
PAI           - A
Math         - A-
Physic       - B+
Biology      - B-
Chemist     - C-
Add Math   - C-

so, secara keseluruhannye tanpa kira (+) or (-) tu, aku dapat 4A, 3B, 2C.. Alhamdulillah. walaupun tade lah bape nak gempak an. tapi aku bersyukur giler kali nie sume pass. =)

target untuk SPM nanty? urmm.. tak tau lah. aku still tak berani nak target pape. bak kate cikgu Sukri, result aku macam yo-yo selalunye. hahak..
-________________-"

aku tak sabar nak habiskan SPM.! 23 November 2010, here I come~!

*but, are you ready enough, Zaty?*

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011