▸ alorh~ terlepas peluang aku nak gedik2!=_=" ... ♬
Wednesday, February 10, 2010
♥ posted at: @5:45 PM


yeah! hari nie aku dpt ponteng class BI n class Chemist.. tp sygnye waktu rehat aku pown terkorban jugek.. hatoi~ lapo2..T______T nie sume gare2 cik Aina kite tuh sakit lorh.. pstt! dye sakit pompuan lorh.. shhhh! jgn gitau dye aku cite kt sni.. hee~

demi kesihatan member aku yg sorg tuh, aku snggup au korban kan mase belajar aku.. sedangkan hati aku nie berkobar2 nak masok kelas sebenarnya.. oke, tu auta.. haha.. dak myn konpom gelak2 bile bace nie.. dye yg sepatutnye ikot Aina gie hospital sbb dye AJK Kesihatan kelas kteowg.. tp aku plak yg ngendeng2 nak itot.. biase lar budk ngade2 mcm nie la.. hee~

tp tadi aku terlepas jugak peluang nak wish befday Mus.. hoho.. aku baru je plan nak gedik2 kat si pengawas sorg tuh rehat tadi.. tp xdapat pulak.. sobs.sobs.T____T

apepown, kat sini aku nak jugak wish HAPPY BIRTHDAY to MUSTAZA SHAFIQ [ kelas 5 Bestari ]!! may god always bless u n i hope u will always smile 4 ur love.. hee~ *kalo dulu, aku lah love dye.. skunk xlagi.. uwaaa!T___T

aha! tadi baru jewp Dak Dek tepon aku.. upenye hari nie befday dye jugak lorh.. aku lupe! ayark! hee~ sorry-lah Dek.. apepown HAPPY BIRTHDAY jugak kpd DAK DEK yg sngt sengal tu.. aku kan suke sngat kebas baju2 budk kecit nie taw.. even baju lelaki, aku xkire.. aku kebas jugak.. lagi2 yg baru2 tuh.. haha.. tp pelik, dye xpernah xbg ape yg aku mintak.. huhu..

note : important date tuh belom lengkap lagi.. sape2 yg aku lorm masok kan date birthdaynye sorry-lah.. aku manusia biase, mudah lupe oke.. *haih.. jgn mlm nty dpt lagi mcm yg 'budk tu' bg sudaa laa.. mcm hape je..

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011