▸ yeah! lepas gak hajat aku.. hehe..=) ... ♬
Thursday, February 11, 2010
♥ posted at: @5:03 PM


suasana; kat kantin sekolah..

aku : Anor, nanti lepas makan, kite gie jumpe Mus ea..

Anor : nak watpe?

aku : nak wish befday dye larh.. kan xsempat wish semalam..

Anor : ha, oke gak tu.. tu dye pown ade..

aku : *pandang Mus yg tengah duty.. mule la senyum2.. hehe..

lepas dah suda mkn.. aku ngan anor gie kat Mus..

Mus : hye.. assalamualaikum.. *dye snyum!=)

aku : waalaikumussalam.. ehh semalam befday Mus kan? *ceh! buat2 tnye.. hehe..

Mus : ha'ah.. *dye dah malu2 kucing..

aku : ha, happy befday key.. byk dpt hadiah? *aku rase aku senyum smpai ke telinga.. hehe..

Mus : thankz.. ehh xde laa.. dpt wish jer.. hehe..

oke, lepas tuh aku ngan Anor pown blah.. siyes aku xingat ape yg Anor ckp.. haha.. yg aku ingat saat aku ngan Mus borak tu jer.. hehehe.. aku rase kalo Aina / Myn ade skali konpom dyeowg ckp bapak gedik gile ko! xpown, konpom dyeowg ckp aku miang.. hahah! so, what? ske hati aku laa.. hehe..

aku rasa semua budak2 skola mesti ade minat kat someone kan kat skola.. maksod aku, minat gitu2 je.. suke tengok muka budk tuh ke.. huhu.. lagipown, mmg lagi best rasenya kalo kite ade minat someone.. mesti rase xcited je nak gie skola.. heheh.. alaa weyh, jgn nak temberang la kalo ko nak kate xpernah minat sape kat skola.. even ko dah ade balak/awek kat skola laen, mesti ade gak yg ko minat kat skola sndri.. huhu..

tp kan.. dulu kawan aku ade minat kat sorang budak nie.. n aku plak suke2 aty jewp lantik diri aku sbagai org tengah dyeowg.. tp last2 kwn2 budak tuh ingat aku yg ade hubungan ngan budak tuh.. hoho.. ntah pape ntah..

*hadiah utk Mus ngan Uyul..
hoho.. hope dyeowg akn suke..=)

p/s : oke aku mmg gedik gile mase ckp ngan Mus tuh.. sorry-lah xdpt kawal diri.. dah Anor lagi teruk, dye kate "esh ikotkan hati, aku nak giget2 je pp Mus tu.." haha!

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011