▸ social networking..? soo poyos! ... ♬
Sunday, February 21, 2010
♥ posted at: @12:14 AM


ohh oke.. tadi aku rase mcm terbodo kejap kowt bile on myspace, tagged, plus laen2 lagi.. lame siak aku xon.. so mcm bodo kejap.. xtaw nak wat pe.. nak borak2 pown mcm dah xreti kowt.. hoho.. rase2 mcm nak amek lesson on9 website2 mcm tu kowt.. anybody? help me here..

err err apesal ek bile aku tengok profile budak2 skola aku yg ade myspace, tagged tuh aku asek rase nak tergelak jewp..? lagi2 bile aku tengok gambaq dyeowg.. huhu.. lagi aku gelak guling2 bile dyeowg mengeluarkan ayat2 poyo utk mengusya awek2.. ahahaha..=p sorry-lah.. mungkin aku rase nak tergelak sbb aku dah kenal dyeowg dlm dunia realiti dulu kowt.. so, aku dpt merasa kepoyoan dyeowg tuh..


ehh mungkin bile dyeowg tengok profile aku, dyeowg pown gelak kan aku..? haha.. so,ade aku kesah? kite semua same2 poyos di alam maya nie!=p

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011