▸ "Anor nak berak!!" ... ♬
Monday, April 5, 2010
♥ posted at: @6:05 PM


OMG! rindunye kat blog nie.. rindunye kat mukabukuku.. huhu..Mr.Lappy aku masok hospital aritu.. atoi~ mase anta aritu, rase macam nak nangis je.. nie fes time dye buat hal.. mogok xnak bagi aku on9.. hampeh tol.. dan2 nak mogok time warranty dah abih bulan 3 yg lepas.. haih.. kopak poket aku.. 


hari nie kat skolah best sebab class Biology xde, tucen Add Math tadi borak-borak je lebih.. yg paling penting hari nie aku dapat buli dak Anor.. hahah! jatuh maruah Anor depan abg Jai kesayangan dye tadi.. huhu.. mane tak nye, aku jerit kuat-kuat, "Anor nak berak!!"  sampai satu kantin dengar.. hahahah.. best2 buli dye.. pastu dalam kelas pun aku buat pengumuman "Anor nak berak".. hahahah.. padan muka ko Nor, tu la cabar aku lagi.. kehkehkeh.. *mati la aku esok kat skola.. hee~


k lah, aku nak update Mr.Lappy nie.. aduh.. banyak dokumen hilang.. siott tol lah.. =_="

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011