▸ I'm back bebeh!=) ... ♬
Sunday, April 18, 2010
♥ posted at: @11:16 PM



Hello2!=) long time no see huh? hee~ tak sangke lepas post entry yang lepas aku betul-betul berhenti berbogel [menulis].. huhu.. aku tak dapat on9 sebab streamyx buat hal.. damn! meracau lah jugak aku kat rumah nie..


semalam round satu Jasin pun still xdapat on9 sebab semua CC full.. duh! apesal budak-budak skunk suke lepak kat CC? pergi le merempit duk muhasabah diri kat masjid ke hape ke.. ececeh, aku cakap org macam lah aku baek sangat.. hihihi..


life aku selama seminggu menghilang kan diri nie? urm.. macam biase jer.. yang penting still bodo Add Math.. heheh.. k lah, aku nak gie terjah blog-blog laen.. adios bebeh!=p

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011