▸ tiada tajuk. tiada gambar. ... ♬
Tuesday, May 4, 2010
♥ posted at: @7:10 PM


hati aku amat rapuh sekarang.. aku tak bole marah kan? tapi aku boleh menangis.. kau tau, aku terasa dengan kau, kau, dan kau.. amat terasa! dah lah, kita dah besar bukan kanak-kanak lagi.. aku tak kan marah kau.. tapi tolong benarkan aku menangis.. bole? kau suka? terima kasih!

exam aku 10 Mei.. doakan aku oke?


p/s : esok 5 Mei kan? selamat hari jadi pada kau.. tibe-tibe terasa nak wish even aku ngan kau xbaik lagi.. ahh macam lah kau bace blog aku kan? =_="

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011