▸ gudluck untuk PMR candidates.! ... ♬
Friday, October 1, 2010
♥ posted at: @3:26 PM



ohh ohh trial suda habis.! ngee~ lega.? 50-50 kot. lepas nie kene ngadap result yang tak bape nak berabuk tu. then, lagi sebulan lebih jep nak 22 November 2010. makin hampir kot tarikh tu. tapi aku masih macam nie. SEDAR la weyh.!! =_="

tadi kiteorang dah kene kemas kelas sebab budak-budak form 3 nak guna kelas kiteorang. dyeorang kan ngadap PMR 5 Oktober nie. so, budak-budak form 5 kene lah pindah dok kat kelas dyeorang pulak. ngee~ kelas aku dapat masok kelas 3 RK 2. adess~ tak dapat lah nak masok kelas aku mase form 3 dulu; kelas 3 RK 1. budak-budak Alfa yang dapat. rindu giler kot ngan kelas 3 RK 1 tu. zaman paling best kot.!

urm.. tapi tadi mase nak tinggalkan kelas 5 Beta uhh pown dah rase macam sedih kot. sebab pas nie kiteorang memang akan dok kat blok form 3 sampai lah ujung taon. huhu. tak tau nak cakap happy ke tak. >,<"

weyh, aku takot. SPM makin dekat.! -___________-

sokseksoksek : tadi jumpe dye kat sekolah.! >,<

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011