▸ big BOO to you! not me~ hahaha ... ♬
Monday, November 15, 2010
♥ posted at: @11:22 PM


big HAHA! cik zaty terdengar-dengar ade something jadi kat someone dari 'The Geng of Baju Hitam-putih' atau nama yang lebih saintifiknye, Geng Taik Cicak.. sedap kan name tu? aku tau, dyeorang suka name tu.. HAHA! nak tau ape jadi? dye terkene the biggest loser BOOO~ mase kat perhimpunan tadi.. ohh goshhh~ malu! malu! malu! It was like, satu sekolah BENCI dye damn much kot! eh, kecuali hopo sapiens yang same genetic ngan dye larh kan..

to her or anyone yang masih junior, plisss lah gives some respect to the senior.. kalau pun tak nak respect yang senior, jangan lah nak kurang ajar ngan cikgu korang.. sampai nak wat status macam **** kat FB kutuk-kutuk cikgu kau.. open giler kot tulis name penuh cikgu tuh.. haih.. ingat la sikit, cikgu tu ibarat ibu bapa kita yang kedua.. oke, enough cakap pasal budak-budak yang dah di-manja-kan-gile-giler-oleh-mak-bapak-dyeorang.. -__________________-"

ohh yea, di sini aku nak kongsikan sedikit ke'kurang-ajar'an budak-budak hingusan yang bergelar pelajar.. tolong lah, jangan jadi macam nie.. hidup tak berkat kot!


"my middle finger is for them!"

ohoh? tragik kan mereka-mereka nie.. oke, sekarang anak cikgu yang telah dikutuk itu sedang mencari dyeorang nie.. kalau lah cikgu tu sendiri bace status nie, ape perasaan cikgu tu yek? dan ape pula tindakan cikgu tu? hmm.. we'll see~

ohh ye, hati aku tak lah busuk sangat sampai nak open name ngan gambar muka 'chantek' dyeorang tuh.. thankz god aku masih ade rase KESIAN kat mereka-mereka..

dah lah, nak tido~ demam, cepat-cepat ler berambus dari badan aku! +_________+"

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011