▸ Jangan TERASA kalau tiada kena-mengena. ... ♬
Friday, November 12, 2010
♥ posted at: @3:22 PM



bhahahak! entry nie khas untuk geng baju hitam-putih (tahi cicak punye brand. big HAHA!)

menjak akhir-akhir nie kelakar lah dengar citer pasal korang.. korang mesty SERONOK lah kan jadi popular.. huh! pathetic! popular @ jadi buah mulut orang sebab mende tak baek wat pe.. durhh~ kesian!

kontroversi paling bodo yang penah aku baca kat FB korang, pasal korang kutuk-kutuk sekolah sebab mewajibkan kita, pelajar perempuan Islam untuk memakai tudung.. woi pompuan, korang tu AMOI ke MINACHI? sampai nak complaint-complaint segala bagai? dah chantek sangat ke rambut tu? lurus sangat ke? adesss..

kalau pown, korang jenis free hair, luar sekolah sudah ler.. takkan sampai nak ubah peraturan sekolah semata-mata nak ikot kehendak homo-sapiens macam korang.. aha! korang siap cakap, tak de peraturan yang tulis pasal pelajar perempuan Islam kene pakai tudung kan? ohoh? celikkan mata anda dan pegi cari buku peraturan sekolah yang dah tercampak ke ceruk mane ntah tu.. kat buku peraturan tu, pelajar perempuan ISLAM perlu memakai tudung.. so, boleh nafikan lagi?

aku tau, aku pown free hair jugak dulu.. tapi, itu dulu, sekarang, Alhamdulillah, belum penah lagi bukak-bukak bila keluar.. oke, niat aku bukan nak jadi ustazah mintak korang terus pakai tudung.. it just that, mase aku free hair dulu pun, TAK PERNAH terfikir nak kutuk sekolah sebab mewajibkan pakai tudung ke sekolah.. tapi korang? macam orang BODO kot buad status kontroversi macam tu.. *maaf terkasar bahasa*

hey, tau lah korang dalam proses baru nak 'UP' kan.. tapi, tak payah nak extra-gedik pulak! adessss.. yang peliknye, nape sampai nak kata 'jom pakai bikini pegi sekola'.. ohoh? korang punya nasi lemak tu 'mahal' sangat ke sampai nak tunjuk-tunjuk kat orang? -_______________-" sebelum cakap sesuatu kat tempat yang public macam FB, fikir dulu, bole? jangan la memalukan budak-budak perempuan sekolah kita.. haih.. kesian!

aha! ade jugak kau kata, "kalau pakai tudung tapi nampak ****** nak wat pe?" ehh ehh tudung sekolah sepatutnya labuh kan? kalau pakai tudung biasa untuk PJ pown tak leh silang-silang kan? sape yang buat macam tu? just golongan homo-sapiens macam korang.. muka selamber jep turun perhimpuan dengan baju PJ + tudung gaya nak menampakkan nasi lemak tuh.. berani siod! aku yang senior nie pown, tak berani nak menyilang-nyilang tudung depan cikgu.. memang THUMBS UP lah untuk korang-korang..

dah lah, aku pown dah nak blah dari sekolah tu.. it's 'NICE' to have you as my junior.. HAHA! >,<"

p/s : dah lame tak buad entry berunsur nyindir + ngutuk! terasa PUAS! hahaha~

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011