▸ kek-susah-nak-hadam ! -,-" ... ♬
Wednesday, April 13, 2011
♥ posted at: @8:34 PM


hee~ lama suda tak hupdate ini blog. erk. awat gelap je nie? salah masuk blog ke? ehh tak tak. betul nie blog akuzaty. cuma ada buad renovate sikit jep. erk. sikit ke? macam drastik jep ! huhu.

oke, cukup mukadimah aku tuh. nie ha, aku nak habak mai citer err err 3 hari lepas? haha. dah lapuk + berkulat kot. tapi lantak arh, aku nak citer gak.

hari ahad yang lepas, aku pegi buad kek kat rumah Myn~ hoh? boleh dimakan ke kek yang aku buad tu? haip! mulut jangan choi k~

idea gila nie datang dari dak Myn ngek tu ler. konon-konon nya nak buad kek bufday untuk Eunhyuk lah kan. tapi tak jadi. tukar jadi kek bufday terlewat untuk Anis. huhu. kek apa yang kitaorang buad? kek coklat moist lah harapnya.

nie lah sikit gambor-gambor masa kitaorang buad kek tu.


time nie dah siap adun semua bahan-bahan.
haha. lawak kot.
kitaorang main sumbat jep bahan-bahan tu. 
dah lah suka-suki jep gabungkan dua resepi jadi satu.
hee~ >,<"


nie lak lepas buad topping kek tuh.
huhu. thankz to Aina la for the recipe~


erk.
jangan tanya kenapa ada gempa bumi kat atas kek tuh. -,-"


oke yeah I know.
disaster. buruk.
haha.
kelakar tengok hasil kitaorang.
tapi.. wait wait haa.


haaaaaaa...
ternganga tak mulut? 
hahak.
nampak macam sedap kan.
eh ehh bukan nampak je k. rasanya pun sedap gak.*muka riak*
haha. tak de lah sedap macam chef yang buad.
tapi, bole la tahan bagi orang yang first time buad nie.
huhu.

tapi.. yang kita orang harap jadi kek coklat moist. nie hasilnya jadi kek coklat terlebih-lebih moist. so, kitaorang bagi nama kek nie, kek-susah-nak-hadam. hahak. -,-" diam ! diam ! jangan gelak. aku tepek ngan kek kang. heheh.

da la, nak chow. adios !

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011